Universitatea Politehnica din Bucuresti organizeaza Festivitatea de absolvire pentru promotia de ingineri 2016 – 2020. Absolventii interesati sunt rugati sa completeze formularul aflat la aceasta adresa.

Avand in vedere situatia actuala si pentru respectarea masurilor de siguranta si distantare, festivitatea de absolvire va fi organizata la nivelul fiecarei facultati, pe terenul de sport al universitatii.

Luand în considerare aprobarea Direcției de Sănătate Publică a Municipiului București, numărul maxim este de 500 participanți pentru fiecare festivitate planificată. În cazul în care numărul participanților confirmați (aferent fiecarei facultăți planificate în două intervale orare) depășește acest prag, va avea loc si o a doua festivitate. Absolventul va fi însoțit la festivitatea de absolvire de maxim 2 persoane.

FIMM va organiza festivitatea, duminica viitoare, de la ora 18.00, pe terenul de sport. Numarul de participanti este 251.

Sambata de la ora 10.00, festivitatea se va organiza pentru sefii de promotie.

Pentru participare va rugam sa completati formularul de mai sus. Intrarea se va face pe baza unor liste alcatuite folosind formularelor completate.

Robele se vor ridica din FIMM dupa un program in curs de realizare. Fiecare participant (student al FIMM) poate veni cu doi insotitori.

Va rugam sa distribuiti informatia in randul colegilor care au finalizat studiile in acest an.


Pe data de 28 Septembrie studenții Facultății de Inginerie Mecanică și Mecatronică au participat la Noaptea Cercetătorilor Europeni (https://www.noapteacercetatorilor.eu/)

===================================================================

Între 26-28 septembrie, în noul pavilon B1, Romexpo București, studenții Facultății de Inginerie Mecanică și Mecatronică au participat  la cea de a 4-a ediție – TransLogistica EXPO – cea mai mare expoziție de Transport, Logistică, IT și Supply Chain din România și din SEE Europei  (https://www.translogistica.ro/)