Competitia – Valeo Innovation Challenge 2018

[:ro]Acceptând provocarea de a intra în Valeo Innovation Challenge 2018, studenții au oportunitatea de a deveni lideri în inovația de automobile și de a câștiga 200.000 de Euro! De această dată și profesorii facultăților pot fi parte din echipă.

Competiția este plină de provocări, care încurajează tinerii să inoveze pentru a realiza mașina din viitor mai inteligentă, mai prietenoasă cu mediul, mai intuitivă și mai distractivă!

Echipele formate din 2 până la 5 studenți (la alegere includ un profesor, fără a depăși numărul maxim) pot trimite propunerile lor pentru cele trei categorii:

  1. a) electrificarea autovehiculului;
  2. b) autovehicule autonome;
  3. c) mobilitate digitală;

pe site-ul Valeo Innovation Challenge 2018 până la data de 30 martie 2018.

În cea de-a doua etapă a concursului, sunt alese 9 echipe, care se vor bucura de sprijinul profesioniștilor din echipa Valeo pentru implementarea ideilor lor.

Marele premiu pentru toate cele trei categorii este de 200.000 de euro și va fi acordat pentru 3 echipe. Acestea vor fi invitate la decernarea premiului în Paris, așa că nu vă faceți planuri pentru data de 12 octombrie a acestui an.

Ne-ar plăcea foarte mult ca Universitatea dvs., respectiv România, să fie reprezentate cât mai bine și să câștigăm marele premiu în finală!

Totodată, echipele care se înscriu la concursul Valeo Innovation Challenge 2018 intră automat în extragerea desfășurată prin random.org din data de 20 aprilie, unde pot câștiga unul dintre cele 2 premii oferite de către Valeo Timișoara:

PREMIUL 1: Joc de societate Catan

PREMIUL 2: Joc de societate Dixit

Valeo este un producător global de echipamente originale (OEM) și o companie promotoare a noilor tehnologii și sisteme pentru mașina viitorului. Inovația se regăseșe în ADN-ul Valeo și compania este în prezent una dintre susținătoarele  tehnologiilor de mașini care se conduc singure și tehnologiilor care reduc emisiile CO2.

Pentru mai multe informații de actualitate vă invităm să vizitați site-ul oficial, pagina de Linkedin sau pagina de Facebook a companiei Valeo.

 [:]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *