INVITATIE adresată studenților de Centrul de Antreprenoriat UPBizz

Centrul de Antreprenoriat UPBizz susține demersurile antreprenoriale realizate de către studenții Universității POLITEHNICA București, prin crearea unui mediu stimulativ pentru tinerii care doresc să își dezvolte o afacere pe cont propriu, asigurându-le instrumentele educaționale și practice, necesare în acest sens.
      

Focusul lunii Martie 2021: Conform calendarului atașat, vom organiza în colaborare cu CCOC-Centrul de consiliere și orientare în carieră, primul workshop din cadrul programului Succes Club– Program gratuit de identificare și dezvoltare a competențelor profesionale și antreprenoriale pentru studenții UPB. 

            Luni | 29.03.2021 | 18:00 – 20:00 | Platforma TEAMS

            Workshop susținut de către experții CCOC

                        – Psiholog Simona Hainagiu

                        – Consilier în carieră Andra Luca

Pentru înscriere, utilizati link-ul atașat:   Formular înscriere workshop – Successful Mindset (google.com)

            Cea de a II a activitate, pe care o desfășuram pe tot parcursul anului, este programul “Meet the Mentors”: Scopul sesiunilor de mentorat este de a facilita adaptarea la rigorile înființării şi administrării unei afaceri şi integrarea viitorilor antreprenori în mediul antreprenorial, astfel, organizam sesiuni de mentorat one to one sau de grup în mediul online, susținute de către cadre didactice din UPB, mentori ai Centrului de Antreprenoriat. Link-ul de înscriere: https://forms.gle/3oMrKhVHAMzBugCk7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *