Games of Science

Cum se poate comunica știința într-un mod captivant și pe înțelesul unui public larg? Ce ar trebui să facă sau să nu facă un comunicator pentru a putea păstra echilibrul între informație și claritate? Cum se poate prezenta un subiect științific complex în 15 secunde?
 
British Council în parteneriat cu Universitatea Politehnica din București și Asociația BioMentorHub te invită vineri, 6 mai, de la ora 12:00, la Biblioteca Centrală UPB, sala 1, etaj 3, la evenimentul “Q&A – Comunicarea științei”, o sesiune interactivă moderată de trainerul Ada Roseti, cercetător în domeniul comunicării publice a științei, împreună cu Carmen Nicolae, Project Manager Games of Science și doctorand al Universității Politehnica din București. În cadrul sesiunii vei afla:  
•            cum îți poți îmbunătăți abilitățile de comunicare în știință
•            ce îți poate aduce experiența participării la sesiunea de training și concursul Games of Science 
 
Partciparea este gratuită – rezervă-ți un loc până joi, 5 mai, completând formularul de la https://forms.office.com/r/QXA429aDxZ  
 
Acest eveniment este derulat în cadrul Games of Science, un proiect de promovare a comunicării științei pe înțelesul publicului larg organizat de British Council și Asociația Biomentorhub, care duce mai departe competiția FameLab România.
 
Trainingul și concursul Games of Science organizate în parteneriat cu Universitatea Politehnica din București vor avea loc în perioada 14-15 mai.
 
Formatul original de training și concurs Games of Science vine în sprijinul tinerilor cercetători care-și doresc să își depășească  propriile limite în comunicarea științifică și vor ca discursul lor să fie unul convingător, concis, spus pe o tonalitate ce nu permite emoțiilor să iasă la iveală, dar și  adaptabil oricărui public țintă este adresat.
 
Află mai multe despre cum poți beneficia de acest program la https://bit.ly/GamesOfScience22

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *