Programul de burse & mentorat OMV Petrom Excellence Scholarship

Și în acest an universitar, echipa People&Culture din cadrul OMV Petrom, desfășoară programul de burse & mentorat OMV Petrom Excellence Scholarship. Tocmai s-a dat startul înscrierilor. 

,,Suntem la a 5-a ediție, dedicată unei noi serii de studenți cu rezultate academice excepționale, dornici să se dezvolte personal și profesional alături de colegii noștri. Aceștia au ocazia să descopere aplicabilitatea noțiunilor teoretice studiate în mediul de business. În timpul programului, studenții vor beneficia de sesiuni regulate de mentorat, sub îndrumarea colegilor noștri. În plus, vor fi răsplătiți cu o bursă lunară în perioada noiembrie 2023 – iunie 2024 (200 euro pentru anul II; 300 euro pentru anul III; 400 euro pentru anul IV).” 

Și în acest an universitar, din cadrul Universității Naționale de Știință și Tehnologie Politehnica din București,  sunt recrutați studenți de la 5 facultăți, între care și Facultatea de Inginerie Mecanică și Mecatronică.
,,Condițiile de admitere sunt: 

  • Media minim 8 pe ultimul an de studii, promovabilitate 100% 
  • Cunoștințe cel puțin medii de limba engleză 
  • Participarea la cursuri de zi 
  • Dorința de dezvoltare alături de noi” 

      

Înscrierile se fac la următoarea adresă, trimițând un CV actualizat, o scrisoare de intenție și adeverința cu media generală din anul universitar precedent (2022-2023): bursaomvpetrom@professional.com.ro 

Termen limită pentru înscrieri este 15 noiembrie 2023.  Toate detaliile pot fi găsite la adresa: https://www.omvpetrom.com/excellence-scholarship

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *