„Zilele Educației Mecatronice”- Cluj Napoca – 21-24 mai 2019

În perioada 21-14 mai 2019 a avut loc evenimentul anual „Zilele Educației Mecatronice”. În acest an, locul desfășurării a fost Universitatea Tehnică din Cluj Napoca, iar studenții noștri ne-au reprezentat bine, obținând premii importante și mențiuni.

Competiția a fost strânsă, toate universităţile prezentându-se foarte bine pregătite. Astfel:

La Olimpiada Națională de Mecatronică, Cluj-Napoca 2019, secțiunea Roboți mobili, studentii Macovei Nicolae Dragos si Rusu Dan Andrei au ocupat locul 2, sub indrumarea conf.dr.ing. Bogdan Grămescu.

La sectiunea Sisteme mecatronice, echipa compusa din Andrei Dragos, Deaconeasa Andrei si Mincu Gina a ocupat locul 3, sub conducerea s.l.dr.ing. Viorel Gheorghe.

La concursul național de sisteme mecatronice de zbor fără pilot, Cluj-Napoca 2019, secțiunea INDOOR, echipa compusa din Chita Andrei si Tusca Ionut a obtinut o mentiune.

La Concursul Național de Realizări în Domeniul Mecatronicii,studenta Cobzac Corina a obtinut premiul special al INCDMTM cu robotul RB6CCV1.

Studentii Duta Andra Daria si Hanganu Vlad au obtinut premiul 1 la Sesiunea Națională de Comunicări Științifice Studențești.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *